Confidentialitate

SC LMP Macro Print SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; www.psihotrop.ro  si SC LMP Macro Print SRL se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; www.psihotrop.ro si SC LMP Macro Print SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Pentru orice informatii suplimentare ne puteti contacta la 0752.340.465 sau prin email: comenzi@psihotrop.ro

Plata

Plata se poate face:
– in numerar, la livrare (sistem ramburs).
– prin banca: daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati prin telefon 0752.340.465 sau prin e-mail comenzi@psihotrop.ro; un reprezentant al SC LMP Macro Print SRL. se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.)

Costuri de transport

Costurile de transport pot varia in functie de destinatie. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate la DESTINATIE. SC LMP Macro Print SRL nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiarul acestor sume.

Retur

In cazul in care doriti sa restituiti sau sa schimbati produsul, expedierea se face prin orice curier la adresa: Braila, Str. Plutinei Nr. 7, LMP MACRO PRINT SRL  cu ramburs 0. Cheltuielile de returnare a produsului vor fi suportate integral de catre consumator.

Returnarea contravalorii produsului este efectuata prin virament bancar, avem rugamintea sa trimiteti contul IBAN, banca si numele complet la adresa de e-mail: comenzi@psihotrop.ro sau prin telefon la 0752.340.465